Mivel találkozol, ha minket választasz:

Alexander technika

A technika segítségével a megtanulhatjuk, hogy hogyan legyenek a mindennapi tevékenységeink, mozdulataink  könnyedek, és felesleges feszültségtől mentesek. Visszanyerhetjük mozgásunk szabadságát. Csökkenthetjük vagy akár meg is szüntethetjük fájdalmainkat, félelmeinket, szorongásainkat. Hatása a testre a lélekre és az önbizalomra is kihat.

Logopédia

Artikulációs terápia kicsiknek. Ha gyeremeked nem jól, nem “szépen” ejti a hangokat, felcseréli egy másikkal, kihagy egyet kettőt vagy hozzáad, hívj bátran!

Konduktív foglalkozások

Sokan Pető módszerként ismerik a konduktív pedagógiát, amely a központi idegrendszer sérült személyeket olyan tanítási folyamaton keresztül vezeti, segíti, melynek hatására önállósága nagyban megnövekszik. Ő és családja jobban tisztába kerül azzal kapcsolatban, hogy mire is képes valójában, hiszen az egyén aktivitására épít. Ez a módszer a mindennapi élet számos területére kiterjed a mozgástól elkezdve a beszéden, étkezésen, önellátáson át az értelmi fejlesztést is magába foglalja.

Befogadó és kellemes légkör

Központunkban az Alexander technika a logopédia és a konduktív fejlesztő foglalkozások mellett jelenleg havi rendszerességgel találkozhatunk családállítással is.

Óráink

Válassz érdeklődési körödnek megfelelően
Deeksha

Deeksha

Salsa

Salsa

Családállítás

Családállítás

Konduktív fejlesztő foglalkozások

Konduktív fejlesztő foglalkozások

Logopédia

Logopédia

Alexander technika

Alexander technika