Alexander tanár

Kopócsy Rita

Végzettségek

Alexander tanár

2021

Személyes Adatok

Cím
ESKP
Telefon
E-mail

1024 Budapest Margit körút 5/A
.
+36202332186
rita.kopocsy@gmail.com

Magamról

Kopócsy Rita vagyok, 2021-ben végzetem a Budapesti Alexander-technika Tanárképző Iskolában. Múltam az Alexander-technikával sokkal régebbre nyúlik vissza. 13 éves koromban ismerkedtem meg vele. Nagymamám vitt el az első órára, komoly gerincferdülésből adódó panaszaim miatt. Fantasztikus élmény volt. A foglalkozás végén úgy éreztem, hogy repülök. Könnyedén mozognak a végtagjaim, mintha nem is a földön, hanem a Holdon járnék. Ekkor még nem tudtam pontosan, valójában mi is történik a testemmel, de éreztem, hogy ez jó nekem, így hát rendszeresen jártam a foglalkozásokra, mely eredményeképp megszűntek a panaszaim. Ekkor határoztam el előszőr, hogy én is Alexander-technika tanár leszek egyszer.
Az egyetemi évek alatt kisebb nagyobb kitérőket tettem. Mígnem, már fiatal kisgyerekes anyukaként éreztem, hogy a gyermek hurcibálás igencsak ígénybe vesz. Ekkor újra a jól bevált módszerhez folyamodtam.
Felnőtt fejjel az Alexander-technika egy izgalmas új világot nyitott a számomra. Megértettem, hogy ez egy tanulási folyamat ahol közelebbi kapcsolatba kerülhetek a testemmel és azon keresztül a lelkemmel is. Újra fellálngol a szerelem, mely azóta is tart.

Üzenetet küldök!  Rólunk mondták

  Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

  Elek Attila

  Örülök, hogy ellátogattatok a honlapunkra, remélem sok érdekességre találtok.

  Timi
  Széll Tímea

  Nagyon jó köztetek, szuper a hangulat! 🙂

  🙂