Egyensúly KözPont

Központunkat 2020 májusában nyitottuk meg a nagyközönségnek. Ezt a helyet a saját kezünkkel és eszközeinkkel újítottuk fel Kiss Levente segítségével és formáltuk saját ízlésünk szerint. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy megvalósíthattuk az álmunkat. Szeretettel várunk minden érdeklődőt: Széll Tímea és Elek Attila

Kinek ajánljuk?

Mivel találkozol, ha minket választasz:

Alexander technika

A technika segítségével a megtanulhatjuk, hogy hogyan legyenek a mindennapi tevékenységeink, mozdulataink  könnyedek, és felesleges feszültségtől mentesek. Visszanyerhetjük mozgásunk szabadságát. Csökkenthetjük vagy akár meg is szüntethetjük fájdalmainkat, félelmeinket, szorongásainkat. Hatása a testre a lélekre és az önbizalomra is kihat.

Logopédia

Artikulációs terápia kicsiknek. Ha gyeremeked nem jól, nem „szépen” ejti a hangokat, felcseréli egy másikkal, kihagy egyet kettőt vagy hozzáad, hívj bátran!.

Yoga Fit is where you can gain balance of metabolism. Maintain healthy weight, beautiful strong body and control
your hunger.

Konduktív foglalkozások

Sokan Pető módszerként ismerik a konduktív pedagógiát, amely a központi idegrendszer sérült személyeket olyan tanítási folyamaton keresztül vezeti, segíti, melynek hatására önállósága nagyban megnövekszik. Ő és családja jobban tisztába kerül azzal kapcsolatban, hogy mire is képes valójában, hiszen az egyén aktivitására épít. Ez a módszer a mindennapi élet számos területére kiterjed a mozgástól elkezdve a beszéden, étkezésen, önellátáson át az értelmi fejlesztést is magába foglalja.

Kellemes, befogadó légkör

Központunkban az Alexander technika a logopédia és a konduktív fejlesztő foglalkozások mellett jelenleg havi rendszerességgel találkozhatunk családállítással is.

A Csapat

Alexander technika, családállítás, konduktív terápia, logopédia
Széll Tímea
Széll Tímea
Központ vezető
Elek Attila
Elek Attila
Központ vezető
Kiss Gabriella
Kiss Gabriella
Családállítás