Schillinger Zsuzsanna

Végzettségek

Wingwave coach
Fejlesztőpedagógus
Családmentor

20
20
20

Személyes Adatok

Cím
ESKP
Telefon
E-mail

2030 Érd
Budai út 26.
+36205963761
aranykötes@gmail.com

Magamról

Az elmúlt húsz évben fejlesztőpedagógusként, szakvizsgázott pedagógiai terapeutaként szakszolgálatban, iskolákban dolgoztam, majd hat éven át vezettem egy tanulócsoportot és alternatív iskolát, melynek társalapítója és programalkotója voltam. Munkám során sok-sok segítő beszélgetést folytattam gyerekekkel, szülőkkel, kollégákkal, ahol minden esetben arra törekedtem, hogy saját, egyedi megoldást találjak a hozzám fordulók problémájára.

Sokszor éreztem azt, hogy a fejlesztés kevés, a lélekkel való munka ugyanolyan fontos, illetve a gyerekek sokszor a család, a szülők nehézségei miatt mutattak viselkedési problémákat. Így kerestem annak a lehetőségét, hogyan lehetek kompetens segítő önismereti útjukon. A kommunikációs tréningek, mentálhigiénés képzések elvégzése után a pozitív pszichológia felé vitt az érdeklődésem, ami egy új megközelítést adott számomra: a jól-lét megteremtéséhez adott eszközöket. Ez után döntöttem úgy, hogy coachként szeretnék dolgozni most már nem csak a gyerekekkel, de a felnőttekkel is. A tranzakció analitikus szemléletű képzés mellett a neurolinguisztikai programozás (NLP) és a Wingwave coaching adta meg számomra a segítő folyamatokhoz azt a hatékony eszközt, amellyel a saját erőforrásainkra támaszkodva tudunk előre jutni úgy, hogy közben feldolgozást nyerhetnek a régebbi, kisebb- nagyobb traumákból, stresszhelyzetekből származó negatív érzelmi lenyomatok. Ezektől felszabadulva az önismereti munka hatékonyabbá válik, megkönnyíti a rálátást saját lelki működésünk mozgatórugóira.

A megszerzett diplomák, a pályán eltöltött idő alatt szerzett tapasztalatok mellett legalább annyira fontos számomra a személyes fejlődésem, a saját útkeresésem.

 

Várom szeretettel az alábbi nehézségekkel hozzám forduló fiatalokat, felnőtteket és családokat a következő szolgáltatásokkal:

 

Egyéni coaching felnőtteknek és gyermekeknek:

A wingwave módszer egy Magyarországon kevésbé elterjedt, de nagyon hatékony érzelmi coaching technika, melynek célja a mindennapi stresszel való eredményesebb megküzdés, a kreatív erő kibontakozásának  lehetővé tétele az érzelmi blokkok oldásával. Hatásossága nemzetközi mérésekkel igazolt. Eredménye már néhány ülés után látható, valódi érzelmi és viselkedéses változást, nyugalmat és összeszedettséget hoz. Önismereti utunkon gyakran szembesülünk régebbről származó elakadásainkkal, amin nem tudunk túllépni, ebben segítséget nyújt a coaching folyamat.

 

Egyéni és csoportos tanulásmódszertan tanfolyamok és workshopok 5. osztálytól az egyetemig.

Témakörei: tanulási stílus, erősségek, adottságok, a tanuláshoz szükséges tárgyi és belső feltételek, motiváció, figyelem, emlékezet, memoriterek tanulása, idegen nyelv tanulása, szövegfeldolgozás, szövegalkotás módszerei, teljesítményszorongás leküzdése, vizsga helyzetek.

 

Egyéni fejlesztés, tanulástámogatás:

Olvasási, írásnehézség, szövegértési problémák, magyar nyelvi felvételi felkészítés. Általános iskolásoknak és középiskolásoknak fejlesztőpedagógiai támogatás

 

Női kör és nyári önismereti tábor:

Az utóbbi években állandó társunkká vált a változás. Megszűnt az állandóság, már-már napi szinten érnek minket a kihívások. Valamelyik élet-területünk éppen egy új kihívással kell szembenézzen, hol otthon, hol a munkahelyen, hol az egészségünk területén, vagy a baráti kapcsolatainkban szükséges az újratervezés.

Női programjaim középpontjában a változások könnyebb kezelése, a testi, lelki egészség megőrzése áll. A feltöltődés, a meghitt, támogató női kör mellett, hatékony stresszoldó, önsegítő módszereket tanulunk és alkotó folyamatokkal támogatjuk az önismereti utunkat.

Üzenetet küldök!  Rólunk mondták

  Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

  Elek Attila

  Örülök, hogy ellátogattatok a honlapunkra, remélem sok érdekességre találtok.

  Timi
  Széll Tímea

  Nagyon jó köztetek, szuper a hangulat! 🙂

  🙂